HortiHeat: unieke marketingtools
voor kwekers

Uitleg speciaal voor exporteurs

Wellicht heb je zojuist de eerste bestellijst ontvangen van een kweker die HortiHeat gebruikt of ontvang je binnenkort de eerste bestellijst.

We leggen je graag uit wat de bestellijsten inhouden en hoe jij hier gebruik van kunt maken!

Wat is HortiHeat eigenlijk?

HortiHeat is een marketingtool voor kwekers en is een app op Floriday, hét kwekersplatform waar kwekers hun aanbod kunnen beheren. Met HortiHeat kunnen kwekers, in plaats van de welbekende Excellijsten, professioneel opgemaakte bestellijsten versturen naar hun klanten (naar jou dus) om zo hun producten onder de aandacht te brengen en aan te bieden.

Online bestellen via de bestellijst

Jij als koper kan direct op de ontvangen bestellijst online bestellen, zonder dat je een account nodig hebt. Je voegt de gewenste artikelen toe aan je winkelwagen en voert bij de laatste stap jouw EKT e-mailadres en veilingnummer in, zodat de bestelling direct in jouw systeem terecht komt! Daarna verstuur je zo de opdracht naar de kweker. Zodra jij een bestelling plaatst, gaan in Floriday de bestelde aantallen van de voorraad van de kweker af. Zo grijp je nooit mis (behalve als je te laat bent met bestellen natuurlijk ;-)) Dit geeft jou dus weer inzicht in de beschikbaarheid van de artikelen. 

De bestellijst wordt naar jou persoonlijk verstuurd. De verstuurde bestellijst is gekoppeld aan jouw Royal FloraHolland nummer, zodat de bestelling gelijk wordt gelinkt met het bedrijf waar jij voor werkt.
Let op! Als je dus de mail doorstuurt naar iemand en die bestelt via de mail, bestelt degene namens jou en het bedrijf waar jij voor werkt.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over een specifieke bestellijst? Neem dan contact op met de afzender (de kweker) via een reply op de bestellijst.

Heb je vragen of opmerkingen over HortiHeat zelf? Neem dan contact op met Eduard via eduard@jem-id.nl of met Erik via erik@jem-id.nl. Bellen mag natuurlijk ook naar 0174-642622