Aanbiedingen

(Nog niet beschikbaar)
Ontdek hoe de aanbiedingen werken

Verkoop je partijen met een aanbieding

Promoot en verkoop je producten via een aanbieding naar klanten die zijn aangesloten op Floriday. Deze koppeling heeft zowel voordelen voor jou als kweker als voor de klant. Jij haalt eenvoudig je producten vanuit Floriday op naar een aanbieding en de klant kan vervolgens direct uit de aanbieding producten kopen. En dit alles met een professionele opmaak in je eigen huisstijl.

Wil je je producten promoten bij een klant die niet is aangesloten op Floriday? Maak dan gebruik van de verkooptool Prijslijsten.

Waarom de aanbiedingen van HortiHeat

Het versturen van je Floriday-aanbiedingen met HortiHeat biedt je een aantal belangrijke voordelen, namelijk:

 • Verstuur je aanbieding vanuit Floriday eenvoudig met HortiHeat
 • Maak het voor klanten mogelijk om direct producten vanuit je aanbieding te bestellen
 • Verkoop door de koppeling met Floriday alleen vanuit je centrale voorraad, hierdoor kan de koper niet méér kopen dan je op voorraad hebt
 • Verstuur aanbiedingen met een professionele opmaak in je eigen huisstijl
 • Plan het versturen van een aanbieding in, dit is handig voor tijdens je vakantie
 • Bekijk via de statistieken wie de aanbieding heeft geopend
 • Maak bij het versturen van een aanbieding een taak voor nabellen aan als reminder voor jezelf of een collega

Hoe maak ik een Floriday-aanbieding in HortiHeat aan?

Je kunt op twee verschillende manieren een aanbieding aanmaken op HortiHeat. We beschrijven ze allebei stap voor stap hieronder. Daarna volgen de algemene stappen om je aanbieding verder op te maken.

Aanbieding aanmaken via het dashboard

 1. Zoek je Floriday-aanbieding op in Floriday (Aanbod - Directe verkoop - Aanbiedingen) en klik op betreffende aanbieding
 2. Kopieer de link rechts bovenin het scherm door op het kopieer-teken te klikken
 3. Ga naar je dashboard op HortiHeat en plak de link in de balk bij ‘Floriday-aanbieding snel versturen’
 4. Klik op ‘Start opmaak’

 

Aanbieding aanmaken via ‘Verkopen’

 1. Ga in je HortiHeat-account naar ‘Verkopen’ in het linkermenu
 2. Klik op het vierkant ‘+ Nieuwe aanbieding’
 3. Plak hier de link van de Floriday-aanbieding vanuit je Floriday-account of klik op de button ‘Bladeren’ om betreffende Floriday-aanbieding te zoeken
 4. Klik op de aanbieding en bevestig via de button ‘Deze aanbieding kiezen’

 

Lay-out van de aanbieding 
Na het volgen van voorgaande stappen, is de Floriday-aanbieding aangemaakt in HortiHeat. Hieronder volgen de stappen om de lay-out van de aanbieding op te maken.

 1. Vul bij ‘Afzender’ het e-mailadres in van waaruit je de aanbieding wilt versturen, bijvoorbeeld verkoop@testkweker.nl en waar de ontvanger op kan reageren.
 2. Bepaal de titel van de aanbieding bij ‘Titel’. Deze wordt automatisch overgenomen vanuit je Floriday-aanbieding, maar kun je hier handmatig aanpassen.
 3. Bij ‘Bericht’ schrijf je een korte intro over de aanbieding. Deze verschijnt onder de banner en boven de artikelen in de aanbieding.
 4. Klik in het bericht op ‘Naam ontvanger’ om de aanbieding persoonlijk te maken. HortiHeat neemt namelijk de naam van de ontvanger over en vult deze hier in.
 5. Kies in het bericht voor ‘Begindatum’ en ‘Einddatum’ als je wilt dat HortiHeat deze automatisch overneemt vanuit je Floriday-aanbieding
 6. Kies de gewenste lay-out voor je aanbieding
 7. Zoek bij ‘Ontvangers’ specifieke personen of bedrijven op of selecteer een ontvangersgroep
 8. Bekijk de artikelen in je aanbieding bij het tabje ‘Artikelen’
 9. Verstuur je aanbieding via de tab ‘Inplannen en versturen’. Hiervoor heb je een aantal mogelijkheden:
 • Inplannen: plan de verzending in door het vakje ‘Inplannen op datum’ aan te vinken en kies een specifieke datum en een bepaald tijdstip voor verzending. Deze tool is handig voor bijvoorbeeld tijdens je vakantie. Klik daarna op ‘Aanbieding in wachtrij zetten’ en vervolgens op ‘verstuur’.
 • Direct versturen: verstuur je aanbieding direct via de button ‘Aanbieding nu verzenden’ rechtsonderin het scherm en klik op ‘Verstuur’
 • Test versturen: bekijk de aanbieding eerst zelf als test door op de button ‘Aanbieding als test versturen’ en vul hier het e-mailadres in van degene naar wie je de test wilt versturen en klik op ‘verstuur’
 • Taak 'nabellen': maak voordat je de aanbieding verstuurt een taak voor jezelf of je collega aan door het hokje ‘Taak voor nabellen aanmaken’ aan te vinken. Stel hierbij en datum in en de taak verschijnt in de planning als reminder om na te bellen.

Et voilà: je hebt je Floriday-aanbieding in een professionele uitstraling naar je ontvangers gestuurd. Laat de bestellingen maar komen!

Veelgestelde vragen

Vragen of meer informatie?

Heb je een vraag, wil je je hart luchten of wil je een complimentje geven? Laat het ons vooral weten. HortiHeat experts Erik en Pam staan altijd voor je klaar via de telefoon of mail. 

Neem contact op