Blijf op de hoogte van het nieuws!

Gepost door
Gepost op: 13 november 2018 Eduard Maree

De heetste marketingtools vind je hier!

Tijdens de Trade Fair hebben wij je kennis laten maken met de heetste marketingtools. Eduard en Erik lieten de nieuwste ontwikkelingen zien tijdens deze beurs, wij krijgen het er maar warm van… Gemist op de Trade Fair? Lees dan snel verder om te ontdekken waar wij het zo warm van krijgen!

Pssst… Wil jij als allereerste aan de slag met de vernieuwde HortiHeat? Via deze link kun jij je aanmelden voor de pilotfase waarin je als eerste aan de slag kunt met de nieuwste ontwikkelingen binnen HortiHeat.

Wij krijgen het er warm van...

Dat HortiHeat een koppeling gaat krijgen met Floriday wist je waarschijnlijk al. Hierdoor wordt HortiHeat toegankelijk voor de hele sierteeltsector wat we super gaaf vinden!
Aan het doel van HortiHeat verandert er in ieder geval niets: door middel van HortiHeat jouw producten onder de aandacht brengen en je klanten sneller en makkelijker bereiken. Je kunt straks dus ook nog steeds snel (misschien wel nóg sneller) offertes en campagnes versturen vanuit HortiHeat. Daarnaast kun je straks nog steeds makkelijk samenwerken met je collega’s. Meer weten? Check deze pagina!

Maar waardoor stijgt de temperatuur?

Straks kun je gemakkelijk bestellijsten van partijen maken voor je klanten. Je klanten kunnen digitaal direct een order plaatsen. Je bestellingen komen binnen in Floriday en gaan direct van je voorraad in Floriday af. Super makkelijk en snel!
Daarnaast integreren we dus HortiHeat in Floriday. HortiHeat wordt dan namelijk als applicatie aangeboden in Floriday en daardoor kunnen HortiHeat en Floriday uitstekend met elkaar communiceren. Je ontwikkelt één werkwijze waarbij je twee platformen bedient en makkelijk kunt switchen.

Vragen?

Heb je vragen? Erik en Eduard helpen je graag verder via de telefoon, mail of staan klaar voor je met een kop koffie. En wil je dus als eerste aan de slag met de vernieuwde HortiHeat? Meld je dan aan voor de pilot!

Nog meer nieuws