Blijf op de hoogte van het nieuws!

Gepost door
Gepost op: 29 april 2019 Martine Kester

Ideation: Afrekenen met transportkosten in de bestellijsten

Met de bestellijst functionaliteit in HortiHeat hebben we het voor kwekers mogelijk gemaakt om op een eenvoudige manier aanbod te versturen richting kopers. Inkopers bekijken de bestellijst online en kunnen zonder zichzelf te registreren aankopen doen die direct bevestigd worden door middel van het EKT-bericht. Maar hoe kunnen we een functionaliteit met betrekking tot de transportkosten op een goede manier toevoegen in de bestellijsten? Daar kunnen we jouw kennis en mening goed bij gebruiken!

Ideation sessie over transportkosten: waarom?

Op de huidige manier waarop systemen met elkaar gekoppeld zijn, is het onmogelijk om de transportkosten op een eerlijke manier door te berekenen. Met de bestellijsten van HortiHeat kan dit juist erg makkelijk, omdat het aanbod van de bestellijsten pas in andere systemen komt zodra het is ingekocht. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om geen transportkosten in rekening te brengen boven een bepaald bedrag of bij een minimale afname. Een concept dat ook wordt toegepast in de winkelwagens van de meeste webshops. 

Wil jij meedenken? Meld je dan aan!

We willen samen met kwekers én kopers onderzoeken hoe we de functionaliteit met betrekking tot transportkosten het beste kunnen toevoegen aan de bestellijsten. Vind jij het leuk om mee te denken? Meld je je dan hier aan!

Nog meer nieuws