Blijf op de hoogte van het heetste nieuws!

Gepost door
Gepost op: 06 juni 2019 door: Martine Kester

EKT wordt direct verstuurd na bestelling op bestellijst HortiHeat!

Goed nieuws! Wanneer een koper bestelt op jouw bestellijst (aangemaakt met de app HortiHeat op Floriday), komt de EKT automatisch in het systeem van de koper terecht! 

Hierdoor hoef jij niet meer snel je veilingbrief aan te maken om zo een bevestiging van de bestelling te versturen richting de koper.
Daarnaast hoeft de koper hierdoor zijn bestelling niet meer over te typen in zijn eigen systeem, wat foutgevoelig en tijdrovend is.

Met de automatische EKT wordt het dus nóg makkelijker om je partijen te verkopen!

Hoe werkt het?
Wanneer een koper een bestelling plaatst op jouw bestellijst, kan de koper bij de laatste stap van de bestelling, zijn EKT e-mailadres en veilingnummer invullen. Verzenden en klaar!

Laten we met elkaar vlammen!
Laat je klanten weten dat de automatische EKT nu mogelijk is en laten we met z’n allen vlammen met de digitale handel! Wil je meer informatie over de bestellijsten meesturen naar je klanten? Stuur dan de link van deze pagina mee!

Wil jij graag meer uitleg krijgen over de bestellijsten? Eén van mijn collega’s (Eduard of Erik) komt dan graag even bij je langs. Dit hoeft maar een half uurtje te duren, waardoor jij makkelijker en sneller je producten kunt promoten en verkopen. Goede deal toch? Neem contact met Eduard op via eduard@jem-id.nl of bel naar 0174-642622 om een half uurtje in te plannen! Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd bij deze twee experts terecht!

Nog meer nieuws