Floriday & HortiHeat

Het is ons opgevallen dat kwekers hun aanbiedingen vaak in Excel opmaken en versturen naar klanten, een tikkeltje ouderwets en tijdrovend.

Met HortiHeat kun je op een snelle en eenvoudige wijze meer bereiken en dat met een nóg professionelere uitstraling!

Daarbij sluit HortiHeat naadloos aan op Floriday. De opgemaakte aanbieding in Floriday kan eenvoudig worden geïmporteerd in HortiHeat. Kopers kunnen direct inkopen op Floriday via de door jou gemaakte aanbieding. 

Jouw netwerk is de basis van HortiHeat

Het kan een uitdaging zijn om op te vallen bij klanten. Om de aandacht te trekken, worden er veel prijslijsten en aanbiedingen verzonden, vaak opgemaakt in Excel. Met HortiHeat wordt het versturen van aanbiedingen erg eenvoudig. Je kunt al jouw benodigde data vanuit Floriday ophalen en importeren in HortiHeat. Met HortiHeat trek je de aandacht van jouw klanten. Je kunt op een effectieve en gerichte manier jouw aanbiedingen en prijslijsten delen, waardoor jouw doelgroep jou niet gemakkelijk vergeet. 

Aanbiedingen en prijslijsten versturen

Met HortiHeat kun je artikelen promoten door het versturen van aanbiedingen en prijslijsten. Deze verkoopondersteunende tool is speciaal voor jou gemaakt om tijd te besparen. Het opstellen van een mailing is hiermee dus super simpel: selecteer ontvangers, artikelen en kies een mooie lay-out. HortiHeat is een volwaardig jem-id product. Jouw gegevens zijn veilig en alleen voor eigen gebruik. De gegevens die ingevoerd worden, blijven eigendom van de abonnementhouder. 

Kortom: sales in een handomdraai!