HortiHeat & FloraXchange: wat kun je ermee?

Let op! Deze pagina gaat over HortiHeat met koppeling met FloraXchange

Het is ons opgevallen dat kwekers hun aanbiedingen en offertes vaak in Excel opmaken en versturen naar klanten, een tikkeltje ouderwets en tijdrovend.
Met HortiHeat kun je op een snelle en eenvoudige wijze meer bereiken en dat met een nóg professionelere uitstraling! 
Daarbij sluit HortiHeat naadloos aan op FloraXchange.

Jouw netwerk is de basis van HortiHeat

Het doel van HortiHeat is om jouw klanten sneller en makkelijker te bereiken. Hoe vaker je contact hebt met jouw klanten, hoe warmer het contact in Hortiheat wordt. Hierdoor kun je dus heel makkelijk en snel zien met welke klanten je al een tijdje geen contact hebt gehad. Als je een FloraXchange gebruiker bent, kun je heel eenvoudig al jouw artikelen, relaties en contacten importeren. Jouw gegevens in HortiHeat zijn hierbij alleen voor jou inzichtelijk. 

Campagnes & offertes versturen

Met HortiHeat kun je artikelen promoten door het versturen van campagnes en offertes. 

Deze verkoopondersteunende tool is speciaal voor jou gemaakt om tijd te besparen.

Het opstellen van een mailing is hiermee dus super simpel: selecteer ontvangers, artikelen en kies een mooie lay-out.

HortiHeat is een volwaardig JEM-id product. Jouw gegevens zijn veilig en alleen voor eigen gebruik. De gegevens die ingevoerd worden, blijven eigendom van de abonnementhouder. 

Meer inzicht door statistieken

Jij hebt de volledige controle over je klantenbestand. Als jouw mailing de deur uit is, kun je achterover leunen. Tenminste, als je de verleiding kunt weerstaan om iets met de statistieken te doen. Met HortiHeat kun je namelijk precies zien wie jouw campagne of offerte heeft bekeken én wie de prijslijsten hebben gedownload. Hierbij kun je zien welke relaties 'warm' of nog 'koud' zijn en uiteraard kun je hier direct op inspelen. 

Kortom: sales in een handomdraai


Ik wil HortiHeat proberen