Ideation transportkosten

Denk jij met ons mee?

Afrekenen met transportkosten in de bestellijsten

Met de bestellijst functionaliteit in HortiHeat hebben we het voor kwekers mogelijk gemaakt om op een eenvoudige manier aanbod te versturen richting kopers. Inkopers bekijken de bestellijst online en kunnen zonder zichzelf te registreren aankopen doen die direct bevestigd worden door middel van het EKT-bericht. Maar hoe kunnen we een functionaliteit met betrekking tot de transportkosten op een goede manier toevoegen in de bestellijsten? Daar kunnen we jouw kennis en mening goed bij gebruiken!

Ideation sessie over transportkosten: waarom?
Op de huidige manier waarop systemen met elkaar gekoppeld zijn, is het onmogelijk om de transportkosten op een eerlijke manier door te berekenen. Met de bestellijsten van HortiHeat kan dit juist erg makkelijk, omdat het aanbod van de bestellijsten pas in andere systemen komt zodra het is ingekocht. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om geen transportkosten in rekening te brengen boven een bepaald bedrag of bij een minimale afname. Een concept dat ook wordt toegepast in de winkelwagens van de meeste webshops. 

Wil jij meedenken? Meld je dan aan!

We willen samen met kwekers én kopers onderzoeken hoe we de functionaliteit met betrekking tot transportkosten het beste kunnen toevoegen aan de bestellijsten. Vind jij het leuk om mee te denken? Meld je hieronder dan aan! Dan plannen we daarna een afspraak met je in. 

Meld je nu aan voor de ideation sessie!

Lees in onze privacy verklaring hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Eduard Erik

Vragen of meer informatie?

Heb je een vraag, wil je je hart luchten of wil je een complimentje geven? Laat het dan vooral weten aan ons! HortiHeat experts Eduard en Erik staan altijd voor je klaar via de telefoon of mail! En heb je een vraag over Floriday? Neem dan contact op met Floriday coach Linda of Justin!

Contact