Onderhoud je netwerk
(Klantoverzicht & contactmomenten)

(Nog niet beschikbaar)
Ontdek hier de netwerkfunctie van HortiHeat

Houd je netwerk bij in HortiHeat

Wil jij inzicht krijgen in het bestelgedrag van jouw klanten? En wil jij je netwerk beheren zodat je bijvoorbeeld altijd weet wat je met een klant hebt afgesproken? Met het klantoverzicht van de app HortiHeat krijg jij per relatie perfect inzicht in je relatie met jouw klanten.

Met inzicht in het bestelgedrag kan jij je verkoop efficiënter inrichten en meer verkopen. Je weet namelijk precies wat welke klant graag bestelt en voor welke gemiddelde prijs. Daar kan jij dan weer goed op inspelen tijdens je verkoop. Daarnaast is het onderhouden van je netwerk belangrijker dan ooit (want je klant is toch het allerbelangrijkst?), met HortiHeat houd je makkelijk en snel bij wie welke klant is en wat je met deze klant hebt afgesproken door middel van de contactmomenten.

Het klantoverzicht van HortiHeat bestaat uit drie onderdelen: bekijk de statistieken van je verkoop per bedrijf, bekijk per contactpersoon de statistieken van jouw verstuurde bestellijsten of offertes en houdt contactmomenten per relatie bij zodat je later ook nog weet wat je met die relatie hebt afgesproken.

1. Statistieken van je verkoop
Per relatie toont HortiHeat de totale opbrengst van die week. Dat betekent dat dit het bedrag is wat deze relatie jou heeft opgebracht in die week (nu alleen nog van HortiHeat transacties, straks van alle Floriday transacties). Daarnaast wordt de gemiddelde prijs getoond van jouw product en het aantal verkochte fusten, allemaal gespecificeerd op die ene relatie. Ook wordt er een overzicht getoond van de transacties van die relatie. Hiermee krijg je dus een duidelijk inzicht in het bestelgedrag van deze relatie.

2. Contactpersonen per relatie
Daarna gaan we nog een stap verder. Je krijgt niet alleen inzicht op relatieniveau, maar we zoomen ook in op de contactpersonen die onder die relatie vallen. Zo kun je bijvoorbeeld per contactpersoon die onder die relatie valt, bekijken hoe goed hij/zij jouw verstuurde bestellijsten of offertes opent. Ook vind je hier de contactmomenten met deze contactpersoon.

3. Contactmomenten
Nooit meer vergeten wat je hebt afgesproken met een klant? Of wil je een reminder noteren bij deze klant? Dan kun je snel en makkelijk contactmomenten met jouw klanten aanmaken via het dashboard. Deze aangemaakte contactmomenten kun je dan weer terugvinden onder de desbetreffende relatie. Hier staan de aangemaakte contactmomenten geordend.

In de onderstaande video legt Eduard jou uit hoe je het klantoverzicht en het aanmaken van contactmomenten in zijn werk gaat. 

Veelgestelde vragen

Vragen of meer informatie?

Heb je een vraag, wil je je hart luchten of wil je een complimentje geven? Laat het ons vooral weten. HortiHeat experts Erik en Pam staan altijd voor je klaar via de telefoon of mail. 

Neem contact op