Onderhoud je netwerk

(Nog niet beschikbaar)
Ontdek hier de netwerkfunctie van HortiHeat

Houd je netwerk bij in HortiHeat

Deze CRM functionaliteit is volop in ontwikkeling. Met deze functionalteit krijg jij inzicht in het bestelgedrag van jouw klanten met behulp van het klantoverzicht. Per klant zie je precies welke bestellijsten, offertes en/of producten het beste scoort. Daarnaast worden de contactmomenten per klant ook handig weergegeven.  

Momenteel kun je dat laatste (de contactmomenten met jouw klanten) al heel makkelijk vastleggen. Zo kun je jouw gesprekken en afspraken per klant vastleggen. Bij het aanmaken van een contactmoment kun je bijvoorbeeld aangeven of het om e-mail contact gaat of dat je een klant op de beurs hebt gesproken. Alle contactmomenten komen ook op jouw HortiHeat dashboard terecht. Zo zie je wat voor afspraken jouw collega heeft gemaakt met een klant en jijzelf vergeet nooit meer wat je met een klant hebt afgesproken!

We houden je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen rondom deze functionaliteit!

Veelgestelde vragen

Eduard Erik

Vragen of meer informatie?

Heb je een vraag, wil je je hart luchten of wil je een complimentje geven? Laat het dan vooral weten aan ons! HortiHeat experts Eduard en Erik staan altijd voor je klaar via de telefoon of mail! En heb je een vraag over Floriday? Neem dan contact op met Floriday coach Linda of Justin!

Contact