Abonnement Basic

Lees snel verder wat het inhoudt!

Basic

Voor iedereen

0,-p/m

  • Bestellijsten
  • Netwerk beheren

Voor iedereen

Verstuur bestellijsten en beheer je netwerk!

Razendsnel je producten promoten en verkopen? Ga dan aan de slag met de bestellijsten! Het Basic abonnement is voor iedere Floriday gebruiker gratis beschikbaar. Dus waar wacht je nog op? Bespaar tijd en maak het je netwerk gemakkelijk met die bestellijsten!

Bestellijsten:
Met de bestellijsten kun je heel snel en makkelijk je producten promoten én verkopen, want exporteurs kunnen direct een order op deze bestellijst plaatsen. Er wordt direct uit je voorraad in Floriday bestelt, dus er wordt nooit méér verkocht dan je in voorraad hebt! Wil je meer weten over de bestellijsten? Klik dan hier.

Netwerk functionaliteit:
Met behulp van de netwerk functionaliteit kun je je netwerk beheren. Je kunt bedrijven toevoegen met daarbij de bijbehorende contactpersonen.
Wil je meer kunnen doen met je netwerk in HortiHeat? Dan is het Connect abonnement wat voor jou. Bekijk het Connect abonnement hier!

Eduard Erik

Vragen of meer informatie?

Heb je een vraag, wil je je hart luchten of wil je een complimentje geven? Laat het dan vooral weten aan ons! HortiHeat experts Eduard en Erik staan altijd voor je klaar via de telefoon of mail! En heb je een vraag over Floriday? Neem dan contact op met Floriday coach Linda of Justin!

Contact