Abonnement Connect

Lees snel verder hoe!

Connect

Voor iedereen die altijd op de hoogte wil zijn

24,-p/m

Met een seizoensstop abonnement kost het abonnement 28 euro p/m

  • Contactmomenten
  • Taken & to do's
  • Klantoverzicht

Voor iedereen die altijd op de hoogte wil zijn

Maak contactmomenten, taken en to do's aan en zie de resultaten van je marketing in de tijdlijn!

Altijd op de hoogte zijn? Bijvoorbeeld over de status van bestellingen en afspraken met klanten? Op een handige manier maakt HortiHeat dit inzichtelijk voor je!

Contactmomenten
Met deze functionaliteit kan jij precies bijhouden wat er met welke klant is afgesproken. Ook kunnen collega’s deze contactmomenten zien, waardoor je makkelijk kunt samenwerken!

Taken & to do’s
Je kunt voor je collega’s taken aanmaken en voor jezelf to do’s. Zo vergeet je bijvoorbeeld niet meer dat je die ene offerte na moet bellen!

Klantoverzicht
Het klantoverzicht geeft precies weer hoe jouw bestellijsten, campagnes en offertes scoren. Vragen zoals: ‘Hoeveel wordt er besteld?’ ‘Hoe vaak wordt mijn campagne bekeken?’ ‘Wie is mijn beste lezer/besteller?’ worden in het overzicht beantwoord! 

Seizoenskweker?
Ben jij een seizoenskweker en zou jij voor dit abonnement een stop willen inlassen voor een bepaalde periode? Dat is zeker mogelijk! Dan kun je dit abonnement voor €28,- per maand afsluiten. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Eduard Erik

Vragen of meer informatie?

Heb je een vraag, wil je je hart luchten of wil je een complimentje geven? Laat het dan vooral weten aan ons! HortiHeat experts Eduard en Erik staan altijd voor je klaar via de telefoon of mail! En heb je een vraag over Floriday? Neem dan contact op met Floriday coach Linda of Justin!

Contact