Abonnement Sales & Marketing

Lees snel verder wat het inhoudt!

Sales & Marketing

Voor iedereen die graag op wil vallen

48,-p/m

Met een seizoensstop abonnement kost het abonnement 54 euro p/m                                     

  • Offertes
  • Nieuwsbrieven

Voor iedereen die graag wil opvallen

Verstuur offertes en nieuwsbrieven!

Wil je snel mooi opgemaakte offertes versturen naar je klanten? En wil jij opvallen bij jouw klanten? Kies dan voor het Sales & Marketing abonnement! Met de functionaliteiten in dit abonnement bied je je artikelen aan in een offerte en zorg je ervoor dat klanten jou niet vergeten!

Offertes 
Met offertes kun je je producten promoten aan een specifieke klant. Je producten worden opgehaald vanuit Floriday en voeg je makkelijk en snel toe aan je offerte, waardoor je een professioneel opgemaakte offerte snel kan versturen.

Nieuwsbrieven 
Met HortiHeat kun je ook nieuwsbrieven met een mooie lay-out versturen naar je netwerk. Deel hiermee belangrijke nieuwtjes en handige weetjes!

Seizoenskweker?
Ben jij een seizoenskweker en zou jij voor dit abonnement een stop willen inlassen voor een bepaalde periode? Dat is zeker mogelijk! Dan kun je dit abonnement voor €54,- per maand afsluiten. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Eduard Erik

Vragen of meer informatie?

Heb je een vraag, wil je je hart luchten of wil je een complimentje geven? Laat het dan vooral weten aan ons! HortiHeat experts Eduard en Erik staan altijd voor je klaar via de telefoon of mail! En heb je een vraag over Floriday? Neem dan contact op met Floriday coach Linda of Justin!

Contact