Workspace

Lees snel verder wat het inhoudt!

Workspace

Voor iedereen

89,-p/m

  • Aanbiedingen
  • Netwerk beheren
  • Taken en contactmomenten

Werk samen met collega’s binnen één bedrijf.

Razendsnel je producten promoten en verkopen? Ga vandaag nog aan de slag met HortiHeat. Bespaar tijd en maak het jezelf en je netwerk gemakkelijk. 

Floriday aanbieding

Koppel al jouw aanbiedingen in Floriday aan de ‘Floriday aanbieding’ in HortiHeat. Dankzij deze koppeling kun je nóg gemakkelijker een mailing maken op basis van een aanbieding vanuit Floriday.  

Prijslijst

Maak hier meerdere soorten mailings, zoals offertes, campagnes en aanbiedingen. Geef zelf vorm aan jouw mailing en verstuur ze direct naar jouw klantenbestand.

Planning

Bekijk je agenda inclusief de taken die je hier aan toe kunt voegen. 

Contactmomenten en to-do’s 

De pagina 'contactmomenten' geeft zicht op de nog te versturen e-mails en de belafspraken die nog afgehandeld moeten worden. Ook een bezoek aan een connectie of een beurs kun je hier toevoegen. Je kunt voor je collega’s of voor jezelf taken (to do's) aanmaken die in een handig overzicht verschijnen. Zo vergeet je bijvoorbeeld niet meer dat je die ene offerte nog na moet bellen.

Netwerk

Beheer op de netwerkpagina je connecties. Bekijk wie de contactpersoon is van het bedrijf waar je naar op zoek bent en neem direct contact op.


Schaf vandaag nog jouw HortiHeat workspace aan en optimaliseer de marketing en sales van jouw bedrijf.

Vragen of meer informatie?

Heb je een vraag, wil je je hart luchten of wil je een complimentje geven? Laat het ons vooral weten. HortiHeat experts Erik en Pam staan altijd voor je klaar via de telefoon of mail. 

Neem contact op