Tot op de Trade Fair Aalsmeer!

Gepost door
Gepost op: 30 oktober 2019 door: Martine Kester

Zien we jou tijdens de Trade Fair Aalsmeer? We hebben een nieuwtje namelijk...

Over een week is het zo ver, dan begint de Trade Fair Aalsmeer. Zien we je daar?

Stuur jij regelmatig offertes naar jouw klanten, maar ben je op zoek naar een makkelijkere, snellere en professionelere manier dan wat je nu doet? Ontdek dan de functionaliteit ‘Offertes’ in de app HortiHeat op Floriday! Tijdens de Trade Fair Aalsmeer van 6 t/m 8 november geven Eduard en Erik jou tips & tricks voor jouw offertes in het Royal FloraHolland House. 

Ken je de offertes en de bestellijsten al? Tijdens de beurs onthullen we ook een nieuwe feature! Namelijk het aan kunnen maken van contactmomenten. Onder andere super handig voor tijdens de beurs! Met HortiHeat kun je dan heel snel contactmomenten aanmaken, zodat je bijvoorbeeld na een dag op de beurs nog precies weet wie je hebt gesproken en wat er is afgesproken. Wil je weten hoe dit precies in zijn werk gaat? Loop dan even langs bij HortiHeat in het Royal FloraHolland House tijdens de Trade Fair Aalsmeer! 

Zorg dus dat je de app HortiHeat hebt gekoppeld aan jouw Floriday account (hulp hierbij nodig? Check het stappenplan op deze pagina), laat je wegwijs maken door Erik en Eduard en je kunt direct aan de slag!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Eduard via eduard@jem-id.nl of bel naar 0174-642622 

Nog meer nieuws