Blogs

Video

Plantanious: tijd besparen met HortiHeat door koppeling Floriday

1 juli 2024

“Als je veel met Floriday werkt, zou ik HortiHeat zeker aanraden.” Vanaf de start is Joost Jansen, mede-eigenaar van Plantanious en verantwoordelijk voor de sales, enthousiast gebruiker van HortiHeat. Zowel voor de seizoensplanten als voor de groene kamerplanten zetten zij onze marketing- en salestool in. Met een bakkie in de hand vertelt Joost waarom de koppeling met Floriday zo belangrijk voor hem is en wat de grootste voordelen van HortiHeat voor zijn bedrijf zijn.

Video

HortiHeat 2.0: marketing en verkoop in één door koppeling met Floriday

12 juni 2024

Vanaf vandaag profiteren alle gebruikers van HortiHeat van de vernieuwde versie met daarin een koppeling met Floriday. In deze marketing- en salestool voor snijbloemen- en plantenkwekers beheren kwekers alle marketing- en verkoopactiviteiten op één plek.

Video

Bereken met HortiHeat automatisch je staffelprijzen

15 mei 2024

Heb je een uitgebreide prijslijst samengesteld, moet handmatig bij elk artikel de prijs per laag en per cc invullen. Calculator erbij en uitrekenen maar... Of toch niet? Laat HortiHeat het werk voor je doen! Stel je staffelprijzen in en HortiHeat berekent de prijs en vult hem automatisch voor je in. Dit is handig én het bespaart je onnodig veel tijd! Daarbij is een overtikfout snel gemaakt dus ook dat nemen we op deze manier weg. We leggen je uit hoe je deze rekentool instelt.

Video

Moederdag: laat bloemen en planten stralen

18 maart 2024

Het is piektijd. De voorjaarsdrukte is losgebarsten en Moederdag staat voor de deur. Waarom bloemen en planten de perfecte cadeaus voor moeders zijn, hoeven we aan jullie niet uit te leggen. Maar we kunnen je wél tips geven om jouw product een podium te geven met HortiHeat. Ben jij klaar om te vlammen met Moederdag?

Video

Houd je contacten warm met HortiHeat

28 februari 2024

Als jij een klant op een beurs spreekt, waar noteer je dan de gemaakte afspraken? Schrijf je het op, zet je het in je agenda of maak je een notitie in je telefoon? Vaak maken we op verschillende plekken aantekeningen, waardoor we het overzicht kwijtraken. Om dat te voorkomen, heeft HortiHeat een functionaliteit waarbij je eenvoudig contactenmomenten aanmaakt en afspraken noteert. Zo zie je al je afspraken in één oogopslag. Lekker duidelijk.

© 2017 - HortiHeat