Release notes

Lees tot 1 jaar terug over de gemaakte ontwikkelingen en verbeteringen in de app

Update juni 2024


Tijdelijke belading in prijslijst mogelijk
Vanaf nu kun je bij het aanmaken van een prijslijst de belading van een artikel aanpassen, verwijderen of toevoegen. Dit doe je via het potloodje achter het artikel. Deze tijdelijke belading wordt niet opgeslagen en alleen gebruikt in de prijslijst die je verzendt. Het artikel bewerken of verwijderen doe je via de bekende 3 puntjes. Voeg een nieuwe belading toe door op de button '+ Belading toevoegen' te klikken.

Standaard lay-out of template
Stel een standaard lay-out en/of template in. Dit doe je door tijdens het opmaken op het sterretje te klikken om jouw lay-out of indeling als favoriet te markeren. Deze favorieten staan in het vervolg automatisch aangevinkt bij het aanmaken van een nieuwe prijslijst of aanbieding. Handig wanneer je altijd dezelfde instellingen gebruikt!

Foto's invoegen gaat nu gemakkelijker
Het wijzigen van foto's is makkelijker geworden. Vanaf nu heb je een handige knop om de foto te vervangen of te verwijderen. Ook is het mogelijk om een nieuwe foto toe te voegen door een foto in het fotokader te slepen, zelfs als er al een foto aanwezig is.

Belading beter zichtbaar
Wanneer je in de online weergave van HortiHeat een artikel hebt met meerdere beladingen, dan zie je in de rijweergave meestal +2 staan. Als je hierop klikt, zie je vanaf vandaag welke belading dit precies is. Dit was eerder niet mogelijk.

Kleinere foto's in Exceldownload
De foto's in de Exceldownload zijn verkleind van 5MB naar 0.5MB.

Woordje 'per' verwijderd
Bij de prijsinstellingen in de online weergave is het woordje 'per' verwijderd om dubbeling van het woord te voorkomen.

 

Updates mei 2024

Verstuur vanuit Floriday direct je aanbieding met HortiHeat. Met 1 klik; eenvoudig en snel. HortiHeat neemt alle informatie automatisch vanuit je Floriday-aanbieding over. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is in HortiHeat je lay-out te selecteren. Hoe je dit doet: Ga in Floriday naar je aanbieding, klik op de 3 puntjes en kies 'Versturen via HortiHeat'. Je wordt direct doorgestuurd naar de HortiHeat-app. Selecteer je lay-out en verstuur je aanbieding direct, plan hem in of bekijk hem eerst als test.

 

Updates april 2024

Statistiekenoverzicht voor prijslijsten
Bekijk welke ontvangers jouw prijslijst hebben geopend of gedownload in het statistiekenoverzicht. Je vindt dit overzicht bij het statistieken-icoontje in betreffende prijslijst. 

Prijslijsten versturen zonder verplicht aantal stuks
Voorheen was het verplicht om in prijslijsten per artikel het aantal stuks in te voeren. Vanaf nu is dit slechts optioneel. 

Notificaties van HortiHeat-taken in Floriday
Ontvang een notificatie in Floriday als een taak in HortiHeat bijvoorbeeld bijna verloopt. Dit doe je in Floriday bij: Instellingen - Notificaties - Herinneringen aan een taak in HortiHeat. Kies hier of je de notificatie als platform-melding, in je e-mail of als push-notificatie wil ontvangen.

Nieuwe online weergave prijslijsten
De nieuwe online weergave van de prijslijsten is een stuk overzichtelijker. De artikelfoto kan vergroot en gedownload worden én het staat duidelijk aangegeven wanneer een prijslijst een bijlage heeft.

Updates januari 2024


Nieuwe lay-out e-mail in online weergave
Prijslijsten en aanbiedingen worden vanuit HortiHeat met een vernieuwde lay-out naar de ontvanger gestuurd. De ontvanger krijgt een e-mail die kleiner is en doorverwijst naar een online weergave waar de volledige prijslijst of aanbieding te vinden is. Zo toont een aanbieding in de mail bijvoorbeeld de eerste drie producten en klikt de ontvanger via een button door om de gehele aanbieding te zien. Hierdoor vervalt bij het opmaken van de prijslijst of aanbieding de mogelijkheid tot het kiezen van verschillende lay-outs.

Voordelen:
• De kans dat de mail door een mailprogramma als spam wordt aangezien, is een stuk kleiner
• In de online weergave van de mail kan een onbeperkt aantal artikelen worden weergeven en is er ook geen restrictie op het aantal eigenschappen die daar worden getoond
• Vanuit de online weergave worden bijlages aangeboden waardoor er ook geen restrictie op de bestandsgrootte zit
• De vernieuwde versie maakt het weer mogelijk om inzichtelijk te maken wie de prijslijst of aanbieding heeft bekeken

Overige releases
• Onze supportafdeling kan nu ook campagnes en offertes vanuit de oude HortiHeat naar een specifieke workspace migreren. Heb je deze wens? Laat het onze supportafdeling dan weten.
• In de aanbieding wordt rekening gehouden met de beladingfoto, zowel in het scherm als in de e-mail zelf
• Als de geselecteerde ontvangende organisaties geen contactpersonen hebben, kun je een contactpersoon aanmaken. Bij het aanmaken van een contactpersoon wordt het bedrijf automatisch geselecteerd.
• Binnen Floriday is het mogelijk om aan te geven of je juist de artikelcode of de eigenschappen onder de naam van een artikel wilt zien. Ook binnen HortiHeat houden wij daar nu rekening mee. Bij voorkeuren zie je een overzicht van wat er precies staat ingesteld.

 

Updates november 2023


Prijslijsten en aanbiedingen
• Je kunt de volgorde van artikelen in de prijslijst naar wens aanpassen
• Je kunt de verzenddatum van geplande prijslijsten aanpassen
• Je kunt geplande prijslijsten of aanbiedingen verwijderen
• Je kunt een deadline aan de aanbieding of prijslijst toevoegen
• Wanneer je een nieuwe taak vanuit een prijslijst of aanbieding aanmaakt, staat er een link naar betreffende mailing toegevoegd, zodat je er makkelijker naartoe kunt navigeren
• Bij het toevoegen van artikelen aan de prijslijst, wordt de sorteervolgorde-voorkeur vanuit Floriday aangehouden. In de voorkeurentab zie je hoe de sorteervolgorde staat ingesteld. Deze volgorde kun je alleen in Floriday aanpassen.

Netwerk
• Omdat we vaker naar mobiele nummers bellen, tonen we nu standaard voor contacten het mobiele telefoonnummer
• Bekijk alle contacten in één overzicht in het tabje ‘alle contactpersonen’

© 2017 - HortiHeat