Functionaliteiten

Ontdek de functionaliteiten van HortiHeat

Basic

Razendsnel je producten promoten en verkopen? Ga dan aan de slag met de bestellijsten! Bespaar tijd en maak het je netwerk gemakkelijk met die bestellijsten! Daarnaast beheer je eenvoudig je netwerk, waardoor je je bestellijsten nog sneller kan versturen.

Connect

Altijd op de hoogte zijn over gemaakte afspraken? En wil jij inzicht krijgen in het bestelgedrag van jouw klanten? Op een handige manier laat HortiHeat dit allemaal zien aan je! Daarnaast kan je taken voor jezelf of je collega's aanmaken waardoor je niet meer vergeet wat je moet doen!

Sales & Marketing

Wil je snel mooi opgemaakte offertes versturen naar je klanten? En wil jij opvallen bij jouw klanten? Ga dan aan de slag met onderstaande functionaliteiten en zorg ervoor dat jouw klanten jou niet vergeten!

Eduard Erik

Vragen of meer informatie?

Heb je een vraag, wil je je hart luchten of wil je een complimentje geven? Laat het dan vooral weten aan ons! HortiHeat experts Eduard en Erik staan altijd voor je klaar via de telefoon of mail! En heb je een vraag over Floriday? Neem dan contact op met Floriday coach Linda of Justin!

Contact